Uit
Zoet doet altijd goed!

Zoet doet altijd goed!

Corona houdt ons niet tegen : Vanaf 1 december zijn ze er weer : onze lekkere zeevruchten! Zoet doet immers altijd goed!

Music For life kreeg dit jaar een andere insteek, geen acties dus om een financieel duwtje in de rug te krijgen. Nog meer dan anders hebben we echter nood aan deze ruggensteun om onze werking verder te kunnen blijven uitbouwen. In t’ Onzent sparen we voor de aanleg van een zintuigprikkelende doe-en activiteitentuin en in Flegado gaan we voor de aanleg van een vlonderpad doorheen onze naastgelegen bosgronden met hier en daar wat zitbanken en rustpunten.

Voor 5 € kan je van een lekker doosje chocolade smullen! Gun ook je familie, vrienden en kennissen een “klein gelukske” en schenk hen eveneens een chocolaatje. Bestellen kan via info@flegado.be. Na overschrijving van het saldo van je bestelling zullen de doosjes klaarliggen aan onze onthaalbalie voor jou. Gelieve het bewijs van overschrijving mee te brengen bij afhaling. Rekeningnummer : BE87 0010 9543 0494 met vermelding van je naam en het aantal doosjes.
8

Een reactie plaatsen is niet meer mogelijk.