Maaike

Ik werk hier nu ongeveer 5 jaar. Ik heb hier spontaan gesolliciteerd en ben hier zo terechtgekomen. Mijn dagen zijn zeer gevarieerd, er is niet echt een vast ritme. We werken in shiften dus ik heb geen vaste werkuren.

Het is een heel afwisselende job en elke dag ziet er anders uit. Ik heb hele toffe, gemotiveerde collega’s, waar ik mooie momenten mee beleef. We zijn een jong team, dus dat is heel aangenaam.

Veel autonomie

Ik heb gekozen om hier te werken omdat de doelgroep heel interessant is om mee te werken. Wat me het meest aanspreekt bij Flegado is de huiselijke sfeer, het is echt een thuis voor de cliënten. Soms heb je niet eens het gevoel dat je aan het werken bent, als we met de cliënten op een terras in het zonnetje zitten bijvoorbeeld. Het leukste aan werken bij Flegado is de autonomie die je hier hebt, we werken hier heel individueel, op vraag van de cliënt.

Met het werk op vakantie

Mijn mooiste moment was wanneer we samen met de cliënten op vakantie naar Nederland gingen. Het mooie is dat de cliënten dan iets kunnen doen wat ze anders nooit kunnen doen. Hen die ervaring geven, geeft veel voldoening. Al is het wel redelijk intensief om als begeleider mee te gaan op vakantie.

  • Naam: Maaike
  • Aantal jaren bij Flegado: 5
  • Hier kan je mij vinden: Woonondersteuning