Veerle

In de woonondersteuning vieren we elke verjaardag van de cliënten. De jarige mag dan kiezen wat we eten. Wanneer ik verjaar, eten we taart met champagne óf frietjes met stoofvlees!

Sinds mei 2017 kom ik naar Flegado. Overdag ga ik naar de dagondersteuning. Ik verblijf in de woonondersteuning. Om de 14 dagen ga ik in het weekend naar huis. Vóór ik naar Flegado kwam, woonde ik in Pegode. Er is hier een groter activiteitenaanbod, veel afwisseling, een moderne infrastructuur, de boerderij,…

In de woonondersteuning is er een goed evenwicht tussen ontspanning en helpen. Als ontspanning hou ik me graag bezig op mijn computer: chatten met vrienden van Pegode, filmpjes opzoeken op YouTube, muziek beluisteren,…. Ik kijk ook graag naar de voetbal. Ik ben een trouwe Anderlecht-supporter.

Ik zou het geweldig vinden, mochten we een huisdier hebben in de woonondersteuning. Een kat of een hond om te verzorgen, te vertroetelen en te knuffelen. In de woonondersteuning vieren we elke verjaardag van de cliënten. De jarige mag dan kiezen wat we eten. Wanneer ik verjaar, eten we taart met champagne óf frietjes met stoofvlees!
  • Naam: Veerle
  • Aantal jaren bij Flegado: Sinds mei 2017
  • Hier kan je mij vinden: Woonondersteuning en Dagondersteuning