Tannee

Een dag in Flegado ziet er nooit hetzelfde uit.

In juni 2015 studeerde ik af in leefgroepenwerking. Ik solliciteerde voor een openstaande vacature bij Flegado en ik mocht in september 2015 starten in de woonondersteuning. Momenteel ben ik begeleider in Harten 1. Ik startte mijn loopbaan hier, maar was ook reeds werkzaam in Klaveren 4.

Een dag in Flegado ziet er nooit hetzelfde uit. Onze cliënten zorgen steeds voor nieuwe, boeiende situaties die ons uitdagen en onze grenzen verleggen. Bovendien zorgen de wisselende uren voor de nodige variatie. Onze cliënten zijn uniek: elke cliënt heeft zijn eigen rugzakje met bagage, wensen, noden en behoeften. Dit vraagt een eigen, specifieke manier van begeleiding en ondersteuning. In de dagdagelijkse werking schikt de begeleiding zich zoveel dan mogelijk aan de cliënt opdat hij/zij zich hier thuis kan voelen.

In het weekend gaan we vaak op stap met cliënten. Zowel de cliënten als de begeleiding geniet van deze momenten. Ik vind het geweldig om onze cliënten een fijne tijd te laten beleven.

Binnen de woonondersteuning zijn we een heel jong team. We kunnen zeer goed samenwerken. Dit maakt het werk alleen maar prettiger. Flegado is één grote familie. Tenslotte zien we elkaar (collega’s en cliënten) meer als onze eigen familie en vrienden én worden er hechte banden gesmeed.

Ik beleefde reeds een heleboel mooie en onvergetelijke momenten in Flegado: teambuilding, op vakantie met de woonondersteuning, teamuitstappen,… Dit lijstje wordt ongetwijfeld nóg langer. Ik geniet nog steeds ten volle van het samenzijn en de dankbaarheid van de cliënten.
  • Naam: Tannee
  • Aantal jaren bij Flegado: Sinds september 2015
  • Hier kan je mij vinden: Woonondersteuning