Siegfried

In het verleden heb ik al vaker in grootkeukens gewerkt. Maar dat valt niet te vergelijken met Flegado. Ik heb vaak contact met de cliënten. Je leert ze elke dag beter kennen en het duurt helemaal niet lang tot je contact op een vriendschappelijke basis verloopt. Ze lopen hier bijna letterlijk de keuken binnen. Maar dat is geen probleem.

Als ze iets niet lusten, dan zullen ze dat zeker laten weten. Maar ook als het lekker was, komen ze het keukenteam bedanken. Spaghetti bolognaise blijft hier nog altijd gerecht nummer één.

Meer dan kip en aardappelen

De menu’s kies ik zelf en ik durf het wel eens te veranderen. Natuurlijk moet ik steeds nadenken of het wel haalbaar is op verschillende vlakken, zowel praktisch, financieel en ook: lusten ze het wel? Maar in principe kan ik hier maken wat ik thuis ook zou eten. Het is hier zeker niet beperkt tot kip en aardappelen. Gelukkig maar! Ook niet-alledaagse kruiden zoals komijn, koriander en exotische kruiden komen aan bod.

Spruitjes?

En als ze het echt niet lusten? Dan passen we dat aan en halen we een bepaald ingrediënt uit de menu. We zijn hier erg flexibel.

  • Naam: Siegfried
  • Aantal jaren bij Flegado: 1,5
  • Hier kan je mij vinden: Keuken