Rob

Ik vind het fijn om in de woonondersteuning te verblijven. Dit is mijn tweede thuis.

Ik kom sinds midden juni 2018 naar Flegado. Ik ga elke dag naar de dagondersteuning en verblijf in de week in de woonondersteuning. Tijdens het weekend ga ik meestal naar huis.

Mijn mentor helpt me goed. Zo gaan we bijvoorbeeld op wandel, gewapend met mijn gsm. Via de gps van mijn gsm leer ik de buurt rond Flegado kennen. Mijn mentor brengt ook mijn ouders op de hoogte van belangrijke zaken. Ik vind het fijn om in de woonondersteuning te verblijven. Dit is mijn tweede thuis. Dinsdag en donderdag zijn mijn favoriete dagen: dan mag ik uitslapen tot 9 uur!

In de woonondersteuning draagt iedereen zijn steentje bij. Ik vind het leuk om te helpen: de vuilbak ledigen, de vaatwasser vullen en leegmaken, de lakens van mijn bed doen,…

Na de dagondersteuning kijk ik tot aan het avondeten TV in de gemeenschappelijke ruimte of in mijn kamer, of maak ik een praatje met de begeleiding en mijn mede-bewoners. Na het avondeten houd ik me nog even bezig op mijn Smartphone. Nadien ga ik slapen, want ik slaap zooo graag.
  • Naam: Rob
  • Aantal jaren bij Flegado: Sinds juni 2018
  • Hier kan je mij vinden: Woonondersteuning en Dagondersteuning