Laura

Flegado is als een tweede familie voor mij.

Sinds oktober 2017 werk ik in team 2 (autiwerking) van de dagondersteuning. Ik ben in Flegado gestart met een halftijdse betrekking. Daarnaast was ik werkzaam als zelfstandig logopediste in een groepspraktijk. Sinds augustus 2018 werk ik voltijds in Flegado en kan ik mij volledig toeleggen op de cliënten.

Elke dag in Flegado is anders: cliënten komen dagelijks met een ander verhaal, probleem of idee. Dit maakt mijn job zo bijzonder: dag in, dag uit gaat ons team, samen met de cliënten, nieuwe uitdagingen aan. Door mijn achtergrond als logopediste geef ik wekelijks enkele vormingen. We werken in kleine groepjes aan het verbeteren van articulatie, het uitbreiden van woordenschat en het trainen van communicatieve vaardigheden. Dit gebeurt allemaal op maat van de cliënten. Flegado is als een tweede familie voor mij. Iedereen kent iedereen. Wanneer je door de gangen wandelt, wordt er meermaals halt gehouden voor een babbel of een knuffel.

Ieder jaar gaan we met een hele bende naar Buitenbeenpop. Buitenbeenpop is een openluchtfestival aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een beperking. Dit feest is dé ideale afsluiter van een geslaagde zomer. Cliënten en begeleiding zingen samen mee met de artiesten en genieten van de fantastische dag. Niet alleen de cliënten, maar ook de begeleiding kijkt elk jaar weer uit naar deze uitstap.
  • Naam: Laura
  • Aantal jaren bij Flegado: Sinds oktober 2017
  • Hier kan je mij vinden: Dagondersteuning