Ben en Jan

Jan

Na al die jaren ken ik een heleboel mensen en het voelt het hier als één grote familie. De dag start voor mij met het overlopen van de lijst met taken en nieuwe projecten. Omdat er taken tussen kunnen komen, weten we nooit wat we juist kunnen afwerken. We zijn heel flexibel.

Ik heb eerst jaren in de privésector gewerkt, maar ik had daar te veel stress. Ik wist nooit wanneer mijn dag eindigde. Uiteindelijk maakte ik de overstap naar Flegado waar ik eerst twee tot drie uur per dag met de bus reed en daarna aan wat klusjes werkte. Uiteindelijk ben ik nu hoofd van de technische dienst.

No stress

Ik werk heel graag bij Flegado, de sfeer is hier goed. Hier is minder stress. Iedereen is sociaal en je kan overal terecht voor een babbel. Als we een evenement organiseren is het altijd zwaar, maar je werkt allemaal samen om er iets mooi van te maken. Enkele van de mooiste momenten maakte ik mee toen we nog op kamp gingen. Ik ging mee om te koken en uitstappen te begeleiden. De herinneringen aan die momenten zijn nog steeds geweldig. Ik krijg veel terug van de cliënten en haal veel voldoening uit mijn job.


Ben

Na al die jaren ken ik een heleboel mensen en het voelt het hier als één grote familie. De dag start voor mij met het overlopen van de lijst met taken en nieuwe projecten. Omdat er taken tussen kunnen komen, weten we nooit wat we juist kunnen afwerken. We zijn heel flexibel.

Ik werk hier nu ongeveer 3 jaar. Uit mijn vorige job haalde ik te weinig voldoening. Ik kreeg onlangs een arbeidsongeval en ik was heel blij dat ik terug kon komen werken. De cliënten en begeleiders stuurden mij berichtjes om te vragen wanneer ik terugkwam. Daar doe je het toch voor?

Veel variatie

Mijn job is heel gevarieerd. Ik pik de gasten op om naar hier te komen en ik doe hier verschillende klusjes. Bij Flegado hebben ze hun eigen ritme. Ik heb geen stress meer. En natuurlijk doe ik het ook voor de liefde van de gasten. Je krijgt er zoveel voor terug.

Kronkel in je hersenen

Ik heb niet het gevoel dat ik aan het werken ben. Ik kom elke dag met de glimlach naar hier. Eigenlijk moet je een kronkel in je hersenen hebben om hier te kunnen werken. Mijn band met de cliënten is heel goed. Ik plaag hen graag en dat vinden ze stiekem wel leuk. Onlangs vroeg er iemand of ik kwaad was, omdat ik hem nog niet geambeteerd had die dag.

Flegarock

Er zijn veel mooie momenten hier, maar het leukste vind ik om hier jarig te zijn. Dan wenst iedereen je een gelukkige verjaardag en dat doet echt iets wanneer iedereen zo betrokken is. Een ander mooi moment is Flegarock, ons eigen festival. Dat steek ik samen met de cliënten in elkaar én ik mag ook aan de drankstand staan.

  • Naam: Ben en Jan
  • Aantal jaren bij Flegado: 3 en 23 jaar
  • Hier kan je mij vinden: Technische dienst