Anne Sophie

Ik ben bij Flegado terechtgekomen tijdens mijn opleiding Orthopedagogie aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. Tijdens mijn laatste jaar heb ik 16 weken stage gelopen in team 2. Daarna ben ik zoals ze zeggen ‘blijven plakken’. Ondertussen werk ik reeds 5 jaar in team 2.

"Onze band is heel warm"

Ik werk graag bij Flegado omdat zowel wij als de cliënten hier dagelijks kunnen en mogen werken aan onze zelfontplooiing. Daarnaast voelt het voor mij aan als een tweede thuis. De band met de collega’s en de cliënten is heel warm. We delen als het ware elke lach en traan. De vriendschap die ik krijg van de cliënten is onvoorwaardelijk. Ook toen ik vorig jaar in het huwelijksbootje stapte hebben we deze gebeurtenis met z’n allen uitgebreid gevierd.

Jobcoach

Ik ben sinds juli 2017 gestart met een proefproject ‘Begeleid Werken’. Dit houdt in dat ik volop op zoek ben naar werkplaatsen die onze cliënten 1 dag per week te werk willen stellen. Het is een leuk project waar ik zeer veel voldoening uit haal. Het is fantastisch om de cliënten te ondersteunen in dit proces en om ze te zien groeien. Daarnaast ben ik ook nog begeleider in team 2. Dit maakt mijn job heel afwisselend en uitdagend.
  • Naam: Anne Sophie
  • Aantal jaren bij Flegado: 5
  • Hier kan je mij vinden: Dagondersteuning