Adriaan

Ik probeer zelf mijn appartement netjes te houden.

Sinds 2014 woon ik zelfstandig in mijn appartement in het centrum van Puurs. Het is een nieuwbouw appartement waarvan ik grotendeels de afwerking zélf heb mogen kiezen. Ik woon hier graag. Daarvoor woonde ik bij mijn moeder. Ik probeer zelf mijn appartement netjes te houden. Om de 14 dagen komt er poetshulp om mijn appartement te poetsen. Mijn moeder springt nog regelmatig binnen bij me thuis. Om de 2 weken komt vrijwilliger Achiel langs. Hij leert mij koken. We eten telkens samen ons gerechtje op. Dat is steeds gezellig.

Katrien is mijn individuele begeleidster. Zij komt 1 keer per week op huisbezoek. Katrien vraagt dan hoe het met mij is. Zij houdt mijn administratie op orde en samen doen we kleine huishoudelijke taakjes.

Ik werk bij Flexpack in Ruisbroek. Mijn hoofdopdracht is rijden met de BT (elektrische pallettruck). Op het werk is er een sociale dienst die het welbevinden van de werknemers opvolgt. Bij hen kan ik steeds terecht bij problemen of moeilijkheden.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal bij de G-ploeg van Puurs. Wij trainen elke woensdagavond. Op zaterdag spelen we onze wedstrijden. Donderdag ga ik met mijn moeder spinnen in Kalfort. Op vrijdagavond help ik Bart van het harmonieorkest. We zetten o.a. de muziekinstrumenten klaar, ruimen op en bemannen de tap. Verder vind ik het tof om in het weekend iets te gaan drinken met vrienden.
  • Naam: Adriaan
  • Aantal jaren bij Flegado: Sinds 2014
  • Hier kan je mij vinden: Individuele ondersteuning