0
Music For Life 2019

Music For Life 2019

De zomermaanden zitten er definitief op en nu al denken sommigen aan de gezellige, knusse wintermaanden. De feestdagen lijken nog ver af, maar onze jaarlijkse Music For Life-actie mag afgetrapt worden!

Ook dit jaar willen we er binnen Flegado, een warme week van maken samen met Studio Brussel en onze cliënten. Het Music For Life-team is dan ook druk in de weer om er opnieuw een succes van te maken. Er staan enkele leuke, ontspannende of net spannende activiteiten op onze agenda.

We trappen deze editie af met een spannende Halloween-avond op donderdag 31 oktober in onze Bar Boerderie. Je kan er terecht voor spookachtige vertelwandelingen over de mythische figuren van Ruisbroek, een gezellige babbel of een hapje en een drankje.

Als vaste waarde in onze actie zullen we in de maand december terug chocolade zeevruchten verkopen. Deze zijn verkrijgbaar via onze cliënten en medewerkers.

Op vrijdag 13 december organiseren we “de slimste mens van Flegado”. We halen speciaal voor jullie de leukste quiz ter wereld van de buis naar Flegado. Met oneindig veel weetjes, de grappigste filmpjes en een flinke portie spanning wordt het een avond vol plezier. Schrijf je binnenkort in, nog voor je kan zeggen “t'is gebeurd”.

Tot slot organiseren we op vrijdag 8 november 2019 een toneel rond de problematiek van (jong)dementie. Deze monoloog over dementie “VA IS KONING” wordt gebracht door Willy De Jaeghere. We openen onze deuren omstreeks 19 uur en het toneelstuk start om 20 uur. Inkomkaarten worden verkocht aan 4 euro in voorverkoop en aan de kassa voor 5 euro.

Voor meer informatie, het inschrijven voor de quiz of kopen van tickets voor het toneel... aarzel niet en neem contact op met begeleidwerken@flegado.be

1

Schrijf een reactie

twintig − dertien =