Uit
Logeren in T’ Onzent

Logeren in T’ Onzent

Met enige trots kunnen we zeggen dat de cliënten van t’ Onzent vanuit Willebroek terug verhuisd zijn naar een volledig nieuw en vernieuwd gebouw te Liezele. Ondertussen zijn we gefusioneerd en horen we nog meer dan voorheen samen.

In t’ Onzent wonen slechts 24 cliënten (momenteel 22; er is nog plaats voor 2 nieuwe cliënten) en zijn er 2 mooie logeerkamers. T’ Onzent is gelegen midden in het groen omringd door bossen en velden. Omwille van deze unieke ligging, de kleinschaligheid en de prikkelarme inrichting binnenin, leggen we hier de klemtoon op rust, veiligheid en ontspanning. Achter het gebouw ligt een prachtige vijver en daarnaast staat een paviljoen. Cliënten die dit wensen kunnen daar dagelijks naar de dagbesteding.

Ook cliënten van Flegado kunnen gaan logeren in t’ Onzent en genieten van de rust. Ze kunnen ginder naar het paviljoen gaan maar kunnen ook, indien ze dit wensen, met de bus naar Flegado komen voor dagondersteuning. Zo kunnen we nog meer zorg op maat bieden. Zelfs vanuit onze woonondersteuning verhuizen naar t’ Onzent is een mogelijkheid. We zijn ervan overtuigd dat er cliënten zijn die mogelijks meer nood hebben aan rust en stilte.

3

Een reactie plaatsen is niet meer mogelijk.