Uit
Growfunding

Growfunding

Perspectief voor volwassenen met een beperking!

Onze cliënten in een veilige, covid-vrije omgeving opnieuw dagondersteuning aanbieden is onze uitdaging! Dit betekent zorgen voor meer ruimte, extra sanitair en een veilig vervoer . Dragen jullie hier een centje toe bij?

https://growfunding.be/nl/bxl/bwzkleinbrabant?archived=true

Op dit ogenblik verblijven onze 120 cliënten met een zorgvraag (omwille van een verstandelijke/en of fysische beperking) noodgedwongen thuis. Geen makkelijke opgave voor ouders, familie, netwerk. Geen makkelijke weg voor onze cliënten, hun wereld wordt kleiner, verveling en probleemgedrag nemen toe.

We willen nu reeds hun terugkeer naar hun dagactiviteiten voorbereiden. Dit zal hen opnieuw perspectief bieden.

Door Corona moeten we heel wat maatregelen nemen om de opstart van onze werking voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. We zetten in op het creëren van extra ruimtes om de social distance-regels te respecteren. Daarnaast zorgen we voor voldoende beschermingsmateriaal. We onderzoeken hoe we onze cliënten veilig vervoer kunnen aanbieden. Voor medewerkers wordt ondersteuning en coaching voorzien .

Het crisisteam en medewerkers zijn de zoektocht alvast gestart. We hebben een voldoende ruime tent gevonden om onze capaciteit aan beschikbare ruimte te verdubbelen. De logistieke ondersteuning zoekt verder naar beschermingsmiddelen en andere noodzakelijke materialen zoals extra stoelen, tafels,…Vervoersscenario’s passeren de revue…

Om deze transformatie te financieren, rekenen we op sympathisanten die ons hierbij een duwtje in de juiste richting willen geven.

Alvast bedankt!
12

Een reactie plaatsen is niet meer mogelijk.